INSTAGRAM

Severina: Moja jutra počinju s tužbama

Dobila sam još jednu tužbu od čovjeka koji je podigao preko 70 tužbi, poručila je pjevačica

Severina. Arhiva

L. S. R.

1.10.2021

Severina na Instagramu objavila fotografiju, prema kojoj se može zaključiti, da je Milan Popović podnio tužbu protiv nje.

- Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čovjeka koji je podigao preko 70 tužbi. Sve ću ih vremenom objaviti. Bjesomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sutkinju koja mi je oduzela dijete. Prekjučer sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro -  napisala je pjevačica na Instagramu.



Slika tužbi. Instagram

Ona je u nedavnom intervjuu rekla kako je Milan podnio mnogo tužbi protiv nje. Ispričala je i kako je mu je, navodno, posebno zasmetalo kad je saznao da ima dečka Igora Kojića te da je tad počeo stalno dizati tužbe protiv njih.

- Milan je Igora pet godina našeg braka i suživota, poočima svojeg djeteta, uvijek nazivao trećom osobom. A otkad sam bila s Igorom, bjesomučno diže tužbe, danas ih je mislim više od 60, protiv mene, Igora, Igorova oca, moje nećakinje, mojih prijateljica, bliskih suradnika i odvjetnika, protiv svih ljudi oko mene i koji mi nešto u životu znače", rekla je Severina, prenose mediji u Hrvatskoj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.