EKSKLUZIVNO

Ademir Peleš za "Avaz" nakon što mu je Filip Car slomio vilicu: Kad se vratim u „Zadrugu“ bit će svašta

Filio Car me na kvarno udario, slomio mi je vilicu i moram na operaciju

Piše: L. S. R.

7.10.2021

Nakon što je Filip Car udario u bradu Ademira Peleša, nanijevši mu tešku povredu vilice, on je morao izaći iz „Zadruge 5“ i sada u rodnoj Tuzli čeka termin za operaciju. Kada se oporavi namjerava se vratiti u ovaj rijaliti.

Peleš se po povratku u Tuzlu susreo s ekipom “Avaza“ i ekskluzivno otkrio sve detalje incidenta i šta planira dalje. Kaže da nakon povrede nije mogao spavati.

- Malo mi je teško, ne mogu da se namjestim nikako na stranu – ističe Peleš.

Ljekarski pregled potvrdio je frakturu vilice.

- Prelom vilice, moram operisti... Stavljati nekakve žice. Uglavnom moraju mi fiksirati gornju vilicu s donjom – pojašnjava nam Peleš.

Udarc Filipa Cara nije očekivao.

- Nisam mogao ni pomisliti da će mi se to desiti. Na kvarno me udario, a nisam ga ni gledao. Uopšte nisam obraćao pažnju na njega. Ja nisam imao problem s njim, ja sam imao problem s Mikijem. Uopše nisam obraćao pažnju na njega. Spala mi je vilica, nisam mogao da odreagujem, iako sam htio. Tu sam se malo zbunio, dok sam došao sebi već su nas razdvojili. Mene su izveli, vodili su nas kod doktora, cijeli taj dan sam bio kod doktora. Operacija mi je bila zakazana za petak, međutim došao sam za Tuzlu da se operišem, bit će mi lakše za oporavak - kaže Peleš.

On misli da ga je Car udario zbog Dalile,

- Koliko sam čuo nakon toga, dok je još bio pijan, kako je pričao s Mikijem kako on čeka mene zbog Dalile, što sam izjavljivao. Vidjeli smo i da je zaljubljen u nju, da ima neke emocije prema njoj. Tako da mislim da je zbog toga, jer ja nisam imao ništa s njim što se tiče nesuglasica i sukoba - verbalnih i fizičkih. Bili smo u korektnim odnosima - pojašnja Tuzlak.

Na upit šta će se desiti kada se vrati u "Zadrugu" otvoreno odgovara:

-  Kad se vratim bit će svašta. Bit će sve što nije bilo do sada. Jedva čekam da se vratim. Samo će malo potrajati, treba da zakažem operaciju, da se operišem i da se oporavim.

I na koncu smo ga pitali šta  će se desiti ako ga ponovo udari.

- E, to neće sigurno. Sad mu neću dozvoliti. Prvi put nisam očekivao, sad sigurno neće. I sad, iako pokuša, bit ću speman - poručuje Peleš.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.