ZABRINULA FANOVE

Džesika Simpson na ivici anoreksije

Mnogi smatraju da je pretjerala

Džesika Simpson. Instagram

Piše: A. Z.

20.3.2022

Pjevačica, glumica i preduzetnica Džesika Simpson (Jessica) je toliko smršala i njene skorašnje fotografije na Instagramu zabrinjavaju fanove i javnost.

"Šta ti se dogodilo", "Premršava si", "Izgledaš zabrinjavajuće", "Oh, ne Džesika, da li si dobro?" nizali su se komentri ispod fotografije koju je pjevačica nedavno objavila.

Džesiku fanovi pamte kao ženu koja je ponosno nosila svoje obline. Iako je oscilirala u kilaži, nikad nije otišla ovako drastično.


Poslije treće trudnoće imala je 110 kilograma, nazivali su je pogrdnim imenima i ismijavali, a u jednom trenutku, nakon posljednje trudnoće prije dvije godine, u emisiji kod Elen požalila se da ne može ni da hoda od kilograma.

Njeno poljuljano psihičko stanje odvelo ju je i u problem sa alkoholom, a kako je rekla jednom prilikom,  nije ni shvatila koliko pije.

- Nisam ni bila svjesna koliko pijem. Mislila sam da me piće čini hrabrijom i da imam više samopouzdanja, ali činilo mi je baš suprotno. Zapravo, zbog alkohola sam postala nijema. Samo sam šutila i bila asocijalna - rekla je ona.

Nakon svega Džesika se posvetila zdravom životu i u rekordnom roku skinula čak 50 kilograma. Mnogi smatraju da je pretjerala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.