OSVOJIO SRCE POP ZVIJEZDE

Ko je Sem Ašgari: Emigrirao iz Irana, postao model, a sada čeka bebu s 12 godina starijom Britni Spirs

Radujem se normalnoj, predivnoj zajedničkoj budućnosti, rekao je Ašgari

Britni Spirs i Sem Ašgari. Agencije

L. K. P.

12.4.2022


Pjevačica Britni Spirs (Britney Spears) objavila je da očekuje prvo dijete sa zaručnikom Semom Ašgarijem (Sam Asghari), s kojim je u dugogodišnjoj vezi. Par se upoznao na snimanju videospota za njenu pjesmu "Slumber Party" 2016. godine.

-Oduvijek sam želio samo najbolje za moju bolju polovicu i nastavit ću podupirati i slijediti njene snove, kao i stvarati budućnost kakvu ona želi i zaslužuje. Zahvalan sam na ljubavi i pažnji koju ona prima od svojih fanova širom svijeta i radujem se normalnoj, predivnoj zajedničkoj budućnosti, rekao je Ašgari za "People" još tokom razdoblja kada se vodila pravna bitka oko starateljstva nad Britni.



Sem je rođen u Teheranu u Iranu, kao najmlađi od četvero djece, a kada mu je bilo 12 godina, imigrirao je u Ameriku i s ocem je stigao u Los Anđeles.

-Morao sam napustiti svoje prijatelje i porodicu, s kojima sam bio vrlo blizak. Znao sam da odlazim i da se nikada neću vratiti, rekao je Ašgari, koji se tokom školovanja bavio nogometom, a kasnije je pokrenuo vlastiti biznis Asghari Fitness, gdje nudi različite programe ličnih treninga i za klijente slaže plan prehrane.

S 21 godinom nosio je svoju prvu modnu reviju u Palm Springsu, a zatim su uslijedili veći poslovi, uključujući reklame za Super Bowl i Toyotu Prius, a ostvario je i malu ulogu u muzičkom spotu za Work from Home Fifth Harmonyja. Kao što je već spomenuto, radio je i na spotu Britni Spirs, a njihov prvi susret opisao je riječima da je "osjetio leptiriće u stomaku".



-Rekla je "Ćao, ja sam Britni", a ja sam samo odgovorio: Oprosti, kako ti je ono ime? Pokušao sam biti duhovit, mislim da me niko nije shvatio", prisjetio se njihovog prvog susreta Ašgari i dodao da su razmijenili brojeve telefona. Nakon toga su otišli na sushi te su od tada u sretnoj vezi.

Sem je u septembru prošle godine kleknuo i zaprosio Britni, a ona je na Instagramu sa svojim pratiocima podijelila vijest o zarukama. Poklonio joj je četverokaratni dijamantni prsten na kojemu je ugravirana riječ "lavica". Par je sada objavio da čeka dijete, a Ašgari ne skriva da se veseli njihovoj zajedničkoj budućnosti.

-Britney je vrlo uzbuđena zbog toga što će konačno osjetiti potpunu slobodu. Želi novi život sa Semom i želi napraviti brojne promjene. Uzbuđena je što će krenuti dalje i zatvoriti ovaj period svoga života. Britni i Sem žele živjeti bliže gradu i razgovarali su o kupovini nove kuće. Britni želi novu energiju, rekao je nedavno izvor blizak paru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.