IZA KULISA

Detalji slavlja Severininog 50. rođendana: Veselila se uz pjesme Selme Bajrami, Džinović goste digao na noge

Pjevačica pozvala 250 gostiju

Severina. Slaven Branislav Babić/PIXSELL

L. S. R.

22.4.2022

Severina je sinoć uz 250 gostiju proslavila  50. rođendan. Objave na društvenim mrežama otkrile su da je goste na stolovima dočekao natpis "Severina level 50" te da su se na ekranu na pozornici na početku vrtjele fotografije pjevačice. Na ulazu se nalazio cvjetni zid s inicijalima slavljenice, a ispred njega je Severina pozirala s zvanicama.

Među prvima je zapjevao Marko Tolja, a Severina je na podiju zaplesala s bliskim prijateljima.

Nakon Sinatrinih hitova koje je otpjevao Tolja zapjevala se i obrada narodnjačkog hita "Kakvo tijelo Selma ima" Selme Bajrami u verziji "A ti i dalje pričaj svima, kakvo tijelo Seve ima. Da si traga ostavio, ne bi te zaboravila", pjevali su gosti uglas.


Saša Matić i Severina. Instagram

U jednom trenutku pjevačica se presvukla iz skupocjene "Balenciagine" haljine u kojoj se pojavila ispred kluba te odjenula usku haljinu boje kože bez rukava. I sama je sa Sašom Matićem zapjevala gostima. Pjevali su njihov duet "More tuge". Haris Džinović s pjesmom "Pariške kapije" podigao je sve goste na noge.

Na pozornici im se u jednom trenutku pridružila i Ana Bekuta. Među zvanicama su bili Petar Grašo i Hana Huljić, Jole, Boris Novković, Sandi Cenov, Mislav Bago, Tarik i Lejla Filipović, Ivica Propadalo, Dimitrije Popović...


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.