UPUTILA JAVNO IZVINJENJE

Ella Dvornik: Izvinjavam se svima, istinu je znao samo moj suprug

Objavljivala sam obmanjujuće snimke gdje se nalazim samo kako se ne bi shvatio gdje se nalazim, rekla je Dvornik

Ella Dvornik. Instagram

A. Z.

20.5.2022

Influencerica Ella Dvornik (31) gledatelje RTL-a do nedavno je zabavljala svojim nastupima u šou "Masked singer" u kojem se pojavila u kostimu Tintilinića i gledatelje osvojila svojim nastupima, ali i glasom.

-Godinama snimam neke materijale zbog uživanja, ali taj moj strah od javnog nastupa uvijek je kočnica. Znam, zvuči kontradiktorno kad znate da je cijeli moj život pred očima javnosti, ali nije to isto kao kad staneš na pozornicu. Tu mi je jako pomogao Tintilinić, lik koji mi je dodijeljen i koji je bio moj alter ego koji se ničega ne boji. Dao mi je hrabrost i snagu koju nisam imala, a to je izaći na stage bez treme - kazala je Ella za "24 sata".



 Za njeno sudjelovanje u šou znao je suprug Čarls Pirs (Charles Pearce) kojem je morala priznati da se skriva ispod maske zbog putovanja iz istarskih Bala u Zagreb, no brojne fanove dovela je u zabludu obmanjujućim snimkama na društvenim mrežama.

- Objavljivala sam obmanjujuće snimke gdje se nalazim samo kako se ne bi shvatio. Neki su već u početku počeli sumnjati da sam to ja, a ovim putem se izvinjavam svima na opakim lažima kojima sam ih hranila. Ugovor o tajnosti je bio opasniji od moje želje da svima priznam - kazala je kroz smijeh.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.