BILI NERAZDVOJNI

Nakon iznenadne smrti Reja Liote oglasila se njegova zaručnica: Imali smo ono o čemu mnogi samo sanjaju

On je bio najljepša osoba koju sam poznavala, a čak je i to podcjenjivanje, stoji u objavi

Rej Liota i Džejsi Nitolo. Agencije

L. K. P.

29.5.2022

Samo dva dana nakon iznenadne smrti Reja Liote (Ray Liotta), javnosti se u velikoj tuzi oglasila njegova voljena zaručnica Džejsi Nitolo (Jacy Nittolo). Zgodna frizerka za koju je holivudski glumac zaručio prije dvije godine emotivno se s njim oprostila i svima pokušala pokazati koliko su se voljeli

Emotivnom porukom sve je rastužila.



- Moj život s njim posljednjih godina bio je čaroban. Rej i ja dijelimo duboku ljubav koju ću u svome srcu zauvijek čuvati. Smijali smo se svaki dan i bili smo nerazdvojni. Naša je hemija bila divlja na najbolji način. On mi je bio sve na svijetu i nismo se mogli zasititi jedno drugog. To je prava ljubav o kojoj se sanja. On je bio najljepša osoba koju sam poznavala, a čak je i to podcjenjivanje, stoji u objavi koja je brzo osvanula na mnogim svjetskim portalima, a ispod koje je Džejsi priložila nekoliko zajedničkih fotografija.


Brzo su krenula nagađanja da su neke od fotografija posljednje tek par dana prije nego što je glumac preminuo u snu u Dominikanskoj Republici, gdje je snimao svoj novi film "Opasne vode".


Liota je zaručio Nitolo na Božić 2020. godine, a frizerka i glumac su se navodno upoznali preko svoje djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.