PONIJELA JE MUZIKA

Severina u rok izdanju: Uživala na koncertu "Rolling Stonesa"

Pozirala je na stadionu Atletico Madrida, a pokazala je i kako je ponijela muzika

Severina. Instagram

L. K. P.

2.6.2022

Britanske rok legende "The Rolling Stones" započele su evropsku turneju, kojom slave šest desetljeća postojanja, nastupom u Španiji.Severina je bila među sretnicima koja ih je imala priliku slušati i gledati. Pozirala je na stadionu Atletico Madrida, a pokazala je i kako je ponijela muzika.


Severina je ljubiteljica roka, a svojevremeno je i sama imala dva albuma u tom žanru stoga nije čudo da je s prijateljima otputovala u Madrid kako bi gledala i slušala uživo jedan od najvećih rok bendova svih vremena.

Svojim pratiocima se javila i pokazala svoje ležerno izdanje koje je isfurala na ovaj koncert. Pjevačica je privlačila poglede vrućim hlačicama kombiniranim s topom, sportskim tenisicama i visokim čarapama i sunčanim naočalama. U videima koje je pokazala na Instagram storyju moglo se vidjeti kako se rasplesala i to na njihovu kultnu "Out Of Time".


Severina na koncertu u Madridu. Printscreen

Inače, pjevačica se sprema za svoj veliki koncert u Opatiji koji će se održati 11. avgusta na jednoj od najatraktivnijih pozornica na Mediteranu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.