SOČI

Putinova ljubavnica snimljena prvi put u javnosti nakon glasina o trudnoći

Prilikom razgovora s djecom pojavila se u bijelim hlačama, bluzi dugih rukava u boji jorgovana te kardiganu iste boje

Alina Kabajeva na treningu s djecom. Instagram

Piše: E. Ma.

11.6.2022

Alina Kabajeva (39), navodna ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina (69),  snimljena je u javnosti nakon dugo vremena, ali i nakon glasina da je trudna.

Bivša gimnastičarka i osvajačica olimpijskog zlata, snimljena je u crnomorskom odmaralištu Soči na treningu ritmičke gimnastike djece.

 - Alina voli skupe, elegantne odjevne kombinacije, koje si, kao čelnica Nacionalne medijske grupe, može priuštiti... Prilikom razgovora s djecom pojavila se u bijelim hlačama, bluzi dugih rukava u boji jorgovana te kardiganu iste boje. Preplanula zvijezda pokrila je oči elegantnim sunčanim naočalama s bijelim okvirima- napisale su moskovske novine Komsomolets te istaknuli kako je ''izgubila dosta kilograma''.


Kabajeva u Sočiju. Instagram

Podsjetimo, vjeruje se da je upravo ona ljubavnica ruskog predsjednika i majka Putinove djece koju nikada nije službeno priznao. Putin je, navodno, imao aferu s osvajačicom zlata, a "Moskovsky Korrespondent" prvi put izvijestio je o njihovoj navodnoj vezi 2008. godine. No, nakon objave novine su se ugasile.

I Putin i Kabajeva nosili su burme na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014., gdje je ona odabrana za nositeljicu baklje na ceremoniji. Ranije se pisalo da se Kabajeva s njihovo četvero djece skriva u Švicarskoj.

Navodno, Putin s Kabajevom ima dvije kćerke blizanke (7) koje su rođene u švicarskom Luganu i dva sina, a cijela porodica ima švicarske putovnice.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.