VEĆ JE ZVIJEZDA

Devetogodišnja kćerka Kim Kardašijan opet ukrala šou: Paparacima jasno poručila "stop"

Video je objavila njena majka, a naišao je na lavinu komentara i reakcija

Nort Vest imala jasan stav. Printscreen

N. Aj.

9.7.2022

Biti dijete slavnih roditelja Kim Kardašijan (Kardashian) i Kanjea Vesta (Kanye West) ima svoje beneficije. Ali Nort Vest (North West), njihova devetogodišnja kćerka, zna i da to nije uvijek jednostavno.

Novinari, fotografi i paparaci fotografiraju i nju koliko i njene roditelje. Ali to joj u posljednje vrijeme sve više smeta.

Na reviji čuvenog dizajnera Žan Pola Gotjea (Jeana Paula Gaultiera) privukla je veliku pažnju kada je podigla manji transparent na kojem je pisalo "Stop".

Malenoj Nort Vest zasmetalo je što je fotografi i kamere stalno snimaju i odlučila se na ovaj jasan način da im da to do znanja.

- Svako ko poznaje Nort zna koliko joj je ovaj video smiješan! Njoj je, pretpostavljam, preko glave ljudi koji je fotografiraju pa je napisala na svojoj pozivnici "Stip" i podigla je. Htjela da se samo fokusiraju na šou - napisala je Kardašijan na Twitteru.

No to je izazvalo lavinu reakcija i komentara. Iako je bilo i onih koji podržavaju 9-godišnjakinju, bilo je i mnogo onih koji smatraju da dijete ne živim "normalnim životom" i nema djetinjstvo kako bi trebala imati.

- Ona zaslužuje normalan život, baš poput svojih vršnjaka - jedan je od komentara.

Također, jedan od korisnika Twittera je napisao da je takvo ponašanje snimatelja i fotografa nedopustivo bez pristanka roditelja.

Nort Vest je i nedavno privukla pažnju na sebe kada je paparace pitala:

- Zašto nas morate čekati cijelo vrijeme?

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.