ESTRADNI RAT

Željko Mitrović o Baki Prasetu: Plaća reket kriminalcima

Vlasnik Pinka objavio je navodnu prepisku sa majkom jedne djevojke koja tvrdi da je poznati jutjuber maltretira

Estradni rat Mitrovića i Bake Praseta se nastavlja. Avaz

H. J. I.

1.9.2022

Sukob između vlasnika televizije "Pink" Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, počeo je u onom trenutku kada je jutjuber u svom lajvu naveo kako mu Mitrović duguje pare. Vlasnik "Pinka" mu je odmah odgovorio na optužbe, a sada je Željko Mitrović na svom Instagram profilu objavio poruku koju je dobio od majke izvJesne Natalije Š., u kojoj ona tvrdi da jutjuber Bogdan Ilić vrši nasilje nad njenom kćerkom.

Poruka koju je Željko Mitrović objavio na Instagramu. Screenshot

- Bogdan zvani Baka Prase je osoba koja javno vrši nasilje nad mojim djetetom. Ubio je jednu djevojku, mislim da treba stati na put ovom momku koji se bez razloga zakačio za moju kćerku, vjerovatno zato što nije mogao nikada da je ima! Laže, naziva je raznim imenima, proziva, izigrava Boga. Bogdan se zove, ali je zalutao u paklu u kojem živi. Žao mi ga je, da tako veliki Baka Prase dobija medijski prostor na nebitnim djevojama koje se bave poštenim poslom! Pred narod da se izvede ovaj momak! Da mu narod sudi, jer očigledno zakonom nije regulisano internet nasilje - stoji u objavi koju je podijelio Željko Mitrović, a kako je naveo u pitanju je poruka majke izvjesne Natalije Š.

- Ovu objavu je napisala majka Natalije Š, koju sam pomenuo u prethodnoj objavi a kojoj je Baka Prase namjerno prenio infektivnu mononukleozu intimnim putem! Majka će danas svratiti do tužilaštva a bit će i jedan od sagovornika u našem dokumentarnom filmu o kriminalnom seljačiću i podguznoj muvi koja se osilila jer plaća reket kriminalcima! Vidi pe*erčino jedna smrdljiva ja takve "opasne momke" satirem cijeli život! Bako, puta za nazad nema, spremi se - napisao je Mitrović ispod objave.

Za šta je tačno Baka Prase optužio Željka Mitrovića, pogledajte u videu ispod.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.