EMOTIVNI MOMENTI

U londonskoj areni O2: Nik Karter se rasplakao usred koncerta zbog smrti brata

Brat će mi nedostajati više nego što će iko ikada znati, poručio je Nik

Nik Karter u suzama. Print Screen

L. S. R.

7.11.2022

Nik Karter (Nick Carter), član popularnih "Backstreet Boysa", rasplakao se u nedjelju usred koncerta u londonskoj areni O2 nakon što je svijet obišla tužna vijest o preranoj smrti njegovog brata  Arona (Aaron).

Na snimci koja je objavljena na TikToku može se vidjeti kako ostali članovi benda tješe Nika na pozornici, prije nego što su zajedno otpjevali pjesmu Aronu u čast.

- U subotu smo izgubili člana naše porodice, našeg mlađeg brata i zato smo htjeli posvetiti mu jedan dio našeg nastupa - poručili su.



Aronovo tijelo pronađeno u njegovoj kući u u Kaliforniji. Izvori za TMZ rekli su da je pjevač pronađen mrtav u kadi u subotu oko 11 sati po lokalnom vremenu, a na mjesto događaja brzo je došla policija s detektivima.

Nik se nakon bratove smrti oglasio i na društvenim mrežama.

- Ponekad želimo okriviti nekoga ili nešto za gubitak, ali istina je da su ovisnost i mentalna bolest pravi negativci ovdje. Brat će mi nedostajati više nego što će iko ikada znati. Volim te, Chizz. Sada konačno možeš imati mir koji nikada ne bi mogao pronaći ovdje na Zemlji. Volim te, mali brate - napisao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.