SVI SE RASPLAKALI

Najemotivniji nastup u "Zvezdama Granda": Ja sam mu jedina podrška, umrli su mu majka i otac

Ja sam mu baka sa majčine strane, a on nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška, rekla je Bojanova baka

Publika takmičaru aplauzom pružila podršku. PRINTSCREEN / ZVEZDE GRANDA

Piše: E. A.

4.12.2022

U sinoćnoj emisija "Zvezde Granda" nastupao je dvadesetdvogodišnjak Bojan Ilievski. On je pjevao numere "Sin" Šerifa Konjevića i "Pjesma" Šabana Šaulića, te osvojio simpatije žirija koji ga je nagradio sa šest glasova. Bojanova baka, koja je bila u sobi emocija, se najviše obradovala tome, te se emotivnim riječima obratila svima.

- Ja sam mu baka sa majčine strane. On nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška. Umrli su mu i otac i majka - rekla je sa knedlom u grlu, nakon čega nije mogla da zaustavi suze.

Moglo se vidjeti da se i Bojanu steglo grlo, a suze su same krenule, a u tom trenutku rame utjehe mu je pružila voditeljica Sanja Kužet.

Bojanova baka. PRINTSCREEN / ZVEZDE GRANDA

Nakon toga je uslijedio aplauz podrške od strane publike, ali i članova žirija.

- Baka je donijela sreću, šest glasova, pa to je super. Ovo je respektabilno – istakao je Saša i uspio da mu izmami osmijeh na lice.

Saša Popović je pružio riječi podrške mladom Bojanom, te istako da je ovo jedan od najemotivnih trenutaka u historiji "Zvezda Granda".

- Specifična je situacija, ali Bojane vidi "Zvezde Granda" su jedna velika porodica, prema tome dobio si tu jednu veliku porodicu, mnogo prijatelja, trudi se i čestitamo ti što si prošao u drugi krug - objasnio je Popović, nakon čega je mladić konačno nabacio osmeh na lice i sa velikim ponosom napustio Grandovu scenu spreman da krene u ostvarenje svog najvećeg životnog sna.

Publika i žiri mu pružili podršku. PRINTSCREEN / ZVEZDE GRANDA

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.