KRILA VEZU

Bivši suprug Anđelke Prpić žestoko poručio: Njoj ništa nije sveto, taj čovjek je bio moj prijatelj

Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene, rekao je Dario Prpić

N. Aj. / Informer

28.12.2022

Dario i Anđelka Prpić: Fotografija iz sretnih dana. Instagram

Vijest o trudnoći glumice Anđelke Prpić već danima je top tema regiona i to nakon što se saznalo da je u vezi s M. Ž., prijateljem bivšeg supruga Darija Prpića.

Dario Prpić je rekao da njegovoj bivšoj supruzi Anđelki ništa nije sveto, a očigledno je ljut na nju jer je krila da je u vezi s njegovim prijateljem.


Darija je pogodilo to što su mnogi prije njega saznali s kim je zatrudnila.

- Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, kao naprimjer da ne treba da budeš s prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovjek je bio moj prijatelj - rekao je Dario za Informer.

On nije želio detaljnije da priča o svom bivšem drugu i ženi jer ga, kako ističe, njih dvoje ne zanimaju.


- Želim da se stavi tačka na ovu temu! Nije mi bila namjera da šalom: "Mogu da im budem kum na vjenčanju. Nemam ništa protiv da i on uzme moje prezime" nastavljam dalje priču. Mene oni stvarno ne interesuju. Njihov život, njihova stvar. Desilo se šta se desilo, život ide dalje - istakao je Prpić.

Da je i on krenuo dalje, govori i činjenica da je poslije razvoda od Anđelke uplovio u vezu s Anom Pavlović. Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i od tada se ne razdvajaju. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.