POŽELIO IM SREĆU

Bivši muž Anđelke Prpić o njenoj trudnoći sa njegovim drugom: Ako Marko bude želio da uzme moje prezime, nemam ništa protiv

Dario nije želio da o ovoj temi ozbiljno razgovara, pa je sve okrenuo na zabavu

Anđelka Prpić. Instagram

N. A.

27.12.2022

Dario Prpić, bivši suprug Anđelke Prpić, koja čeka dijete s njegovim sada već bivšim najboljim drugom Markom Ž., do sada nije želio javno da priča o ovoj aferi. Samo jednom je prokomentarisao da je čuo da je glumica u drugom stanju, ali više ni riječ nije izustio.

Kako kažu ljudi iz njegovog bliskog okruženja za srbijanske medije, on je ovu vijest mirno prihvatio, ali je stavio tačku na dugogodišnje prijateljstvo s Markom, kojem je trebalo da kumuje na vjenčanju s bivšom djevojkom. Prpić se ne bavi skandalom o kojem bruje mediji, ali i cijeli grad, posvećen je svom poslu i porodici.


Dario i Anđelka Prpić. DAMIR DERVIŠAGIĆ

Za "Kurir" kroz osmijeh je poručio:

- Želim im svu sreću, ako se budu vjenčali, mogu da im budem kum! Čak i ako Marko bude želio da uzme moje prezime, nemam ništa protiv - našalio se ugledni beogradski ugostitelj.

Dario nije želio da o ovoj temi ozbiljno razgovara, pa je sve okrenuo na zabavu. Nije htio da priča o detaljima. Anđelka i Marko za trudnoću rekli bliskim ljudima, ali da su ljubavnu vezu nastojali sakriti od javnosti.

- On je rekao svojim prijateljima i porodici sretne vijesti i ne krije da je ludo zaljubljen. Ipak, mislio je da će to ostati samo u krugu najbližih. Koliko je voli najbolje govori to da je ostavio dugogodišnju partnerku zbog glumice. Ni Anđelka nije krila ovu priču od najbližih, ali se trudila da to ne dođe do javnosti - ispričao je izvor za "Blic".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.