NOVE PROVOKACIJE

Princ Heri s Tomom Henksom izveo skeč kojim se narugao monarhiji

Sve se dogodilo u studiju CBS-a, gdje je princ Harry sudjelovao u emisiji The Late Show kod voditelja Stephena Colberta, a sporni trenutak zbio se na samom početku emisije, kada je ulazak vojvode od Sussexa popraćen crvenim tepihom

Princ Heri s Tomom Henksom. Screenshot YouTube

D. H.

11.1.2023

Prilikom gostovanja u emisiji The Late Show with  Stiven Kolber (Stephen Colbert) ,princ Heri (Harry) ponovno je provocirao britansku javnost ismijavanjem kraljevske porodice i njihovih običaja.

U svrhu promocije svojih memoara Spare, princ Heri dao je još jedan u nizu intervjua, a ni ovoga puta nije nedostajalo kontroverzi jer je Heri odlučio izvesti mali performans u kojem se narugao kraljevskoj tradiciji. U ismijavanju monarhije nije bio sam jer mu se ubrzo pridružio slavni holivudski glumac Tom Henks (Hanks).

Sve se dogodilo u studiju CBS-a, gdje je princ Heri sudjelovao u emisiji The Late Show kod voditelja Stivena Kolbera, a sporni trenutak zbio se na samom početku emisije, kada je ulazak vojvode od Sussexa popraćen crvenim tepihom i kraljevskim trubama.


- Hej, hej, stani, stani. Stephen, hvala ti, ali nije potrebno - rekao je podrugljivo Heri.

"O čemu govoriš? Ovo nije za tebe! Makni se s puta, on dolazi!" odgovorio mu je Kolber i pozvao Toma Henksa koji se priključio skeču.

"Vratio sam se, gdje je moj doček?" rekao je slavni glumac, na što je princ počeo bacati ružine latice pred njega.

Podsjetimo, cijeli svijet već danima govori o britanskom princu Heriju koji je počeo novu bitku protiv kraljevske obitelji memoarima u kojima napada svog brata Williama, budućeg britanskog kralja, ne štedi ni Čarlsa III., princezu od Walesa, kao ni svoju maćehu Kamilu Parket Bovls (Camilla Parker-Bowles).

Heri je, kako bi ispromovirao svoju knjigu, ranije dao tri intervjua u kojima je iznio još šokantnih detalja o svojoj najužoj porodici. Fanovi kraljevske obitelji i veliki dio Britanaca pitaju se je li s njim sve u redu, zbog čega je otvorio vatru na brata Williama i kako su odjednom nestale najveće optužbe koje su on i njegova supruga iznijeli u intervjuu s Oprom Winfrey.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.