U TAJNOSTI

Rita Ora priznala da se udala: Istina je

Rita je izjavila kako je bilo "savršeno" i "tačno onako kako je zamišljala"

E. A.

28.1.2023

Kontroverzna albanska pjevačica Rita Ora konačno je potvrdila da se udala za reditelja Taiku Vaititija gostujući u emisiji "Heart Radio Breakfast" kako bi promovisala svoju novu pjesmu.

- Da, udata sam. Ja sam zvanično van tržišta. Odlučila sam da budem privatna oko toga - rekla je 32-godišnja pjevačica, koja je objavila izlazak nove pjesme fotografijom u toplesu na društvenim mrežama.

Komentarišući veliki dan, Rita je izjavila kako je bilo "savršeno" i "tačno onako kako je zamišljala".

- Bilo je lijepo, bilo je savršeno. Lijepo je neke stvari zadržati za sebe. Žao mi je što ne zvučim toliko zanimljivo. Jednom ću prirediti veliku zabavu - dodala je pjevačica, koja još nije sigurna hoće li preuzeti suprugovo prezime.

Rita Ora. Instagram

- Svakako sam razmišljala o tome da uzmem njegovo prezime, ali jako sam se trudila za ovo svoje Ora. Ne znam. Nisam još odlučila - objasnila je.

Progovorila je i o borbi s intenzivnim pritiskom slave objasnivši kako su joj njeni bliski prijatelji i članovi porodice pomogli da preživi trenutke u kojima je čak htjela da odustane od karijere.

- Željela sam da odustanem. Pomislila sam: "Vrijedi li ovo?"... Kako sam postajala slavnija, shvatila sam da se ljudi ugledaju na mene. Postaneš uzor, a nekad nisi spreman na to jer si samo htio da stvaraš muziku. A sad vas prate milioni ljudi. Dakle, psihološki je stvarno intenzivno - zaključila je pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.