ISKRENO O PROŠLOSTI

Ešton Kučer: Memoari koje je objavila Mur narušili su mi mir

Sa samo 26 godina morao sam voditi računa o djevojčicama koje su tada imale osam, 10 i 12 godina, rekao je Kučer

Demi Mur i Ešton Kučer: Dok su bili zajedno. Instagram

A. O.

1.2.2023

Glumac Ešton Kučer (Asthon Kutcher) u intervjuu za Esquire izjavio je da je bio bijesan nakon što je njegova sada već bivša supruga glumica Demi Mur (Moore) objavila memoare u kojima je opisala detalje njihovog privatnog života.

Narušavanje mira

To se dogodilo 2019. godine, međutim, očigledno je imalo posljedice za njega, jer kako kaže, memoari su mu narušili mir.

- Napokon su mediji ostavili moju porodicu na miru. Međutim, narednog dana su se paparazzi pojavili u školi u koju idu moja djeca - rekao je glumac.

Ovisna o alkoholu 

Njega je Mur tokom objave memoara okrivila što je postala ovisna o alkoholu, što je on negirao, a između ostalog u intrevjuu je govorio kako se osjećao kada je postao očuh njenim kćerkama Ramr (Rumer), Skaut (Scout) i Telulah (Tallulah), koje je dobila s Brus Vilisom (Bruceom Willisom).

- Sa samo 26 godina morao sam voditi računa o djevojčicama koje su tada imale osam, 10 i 12 godina. To je bio izazov, ali sam uspio. S njima sam još uvijek u dobrom odnosu. Poslije razvoda sam se osjećao kao potpuno bezuspješan čovjek – rekao je Kučer.

Na kraju svega, i dalje nema negativno mišljenje o svojoj bivšoj supruzi.

Oni su u braku bili od 2005. do 2013. Glumicu Milu Kunis oženio je 2015. s kojom ima kćerku Vjat Izabel (Wyatt Isabelle) i sina Dimitrija Portvuda (Portwooda).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.