MLAĐE SLAĐE

Razlike i po 30 godina: Ovo su poznate žene koje su birale mlađe muškarce

( Instagram)

Avaz.ba

19.7.2018

Kada je muškarac stariji, to je uredu. A kada je žena?

Raznolikost u odabiru partnera među poznatim ličnostima nekad nas je iznenađivala, a nekad i nije. Izlazili su s kolegama, razvodili se zbog sportista, ženili su se pjevačicama i slično. Međutim, ono što je uvijek najviše privlačilo pažnju medija jeste razlika u godinama među partnerima.

Uvijek nekako očekujemo da muškarac bude stariji u vezi, ali ove žene su nas razuvjerile u to. One su hrabro izabrale mlađe partnere i ne stide se to priznati. 

1. Ešton Kučer i Demi Mur

Razlika: 16 godina

Demi Mur (Demi Moore) se udala za Eštona Kučera (Ashton Kutcher) 2005. godine, kada je imala 43 godine, a on svega 27. Razveli su se 2013. godine. To je bio njegov prvi, a Demin treći brak. 

2. Džejson Momoa i Lisa Bonet

Razlika: 11 godina

Džejson Momoa (Jason), popularni glumac iz "Igre prijestolja", i Lisa Bonet upoznali su se 2005. godine i dvije godine kasnije dobili kćerku. Glumac je od svoje supruge mlađi 11 godina. Kasnije su dobili i sina.

3. Tina Tarner i Ervin Bah

Razlika: 16 godina 

Prije pet godina pjevačica Tina Tarner (Turner) udala se za svoju dugogodišnju ljubav Ervina Baha (Erwin Bach), poslije dvadesetpetogodišnjeg zabavljanja. Ovo je Tinin drugi brak, vjenčani su i dan-danas.

 

4. Emanuel i Brižit Makron

Razlika: 25 godina

Francuski predsjednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) svoju suprugu upoznao je kada je imao samo 15 godina, a ona je bila njegova nastavnica. Brižit (Brigite, 64) je za pariski "Match magazine" rekla da mu se obećala još kada je on imao 17 godina. Vjenčali su se 2007. godine, a Makron (39) je očuh Brižitine već odrasle djece.

 

5. Šakira i Žerar Pike

 

Razlika: 10 godina

Ovo će vam možda izgledati neverovatno, ali da, Šakira (Shakira) je od svog supruga starija 10 godina. Španski fudbaler Žerar Pike (Gerard Pique) i pjevačica upoznali su se još 2010. godine, otada su zajedno, a imaju i dvojicu sinova.

 

6. Džoan Kolins i Persi Gipons

Razlika: 32 godine

Ovo je uvjerljivo najveća razlika u godinama. Popularna Džoan Kolins (Joan Collins) udala se za 32 godine mlađeg Persija Giponsa (Percy Gipson) 2002. godine. Ovo je njen peti brak. Prethodni su se svi završili razvodom.

 

7. Kortni Kardašijan i Skot Disk

  Razlika: 14 godina 

Popularna rijaliti zvezda Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian), nakon što se razvela od Skota Disika (Scott Disick), utjehu je našla u 14 godina mlađem modelu, Junesu. Tek ove godine su u javnosti procurile njihove fotografije, a otada se pojavljuju svuda zajedno. 

 

10. Madona i Hesus

Razlika: 28 godina

Pop-diva Madona poznata je po svojim kontroverznim vezama s mlađim muškarcima. Brazilski model Hesus mlađi je bio od nje čak 28 godina. Ipak, kako prenose mediji, par je raskinuo vezu jer nisu imali ništa zajedničko.

 

11. Dženifer Lopez i Kasper Smart

Razlika: 18 godina 

Dženifer LopezJ (Jennifer Lopez) i Kasper Smart (Casper Smart) pojavljivali su se svuda zajedno, nakon što se pjevačica razvela od svog muža, pjevača Marka Entonija. Je li razlika od 18 godina utjecala da raskinu poslije pet godina, ne znamo.

 

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.