SASVIM ISKRENA

Severina prvi put progovorila o bivšima: Otišla sam u tišini

Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret, izjavila je pjevačica

Severina. Instagram

N. A.

1.3.2023

Severinini bivši partneri posljednjih mjeseci sprijateljili su se Igor Kojić i Milan Popović. Družili su se na ljetovanju, Milan je bio na Igorovom rođendanu, pozirali su zagrljeni... Iako se nije očekivalo da će Severina prokomentarisati njihova druženja, u razgovoru za srbijanski "Story" govorila je o tome. Kaže da se nije šokirala njihovim druženjem ni fotografijom na kojoj poziraju zagrljeni.

- Ne, meni je prva asocijacija bila pjesma Frane Lasića Zagrljeni. Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret, baš kao u stihu: Zagrljeni mi smo bili, iznenada to se zbilo, niti tebi niti meni nikad tako nije bilo - rekla je Severina te dodala:

- Vidite kako su božji putevi neočekivani. Zato ja vjerujem, kao što vjerujem da ničija nije do zore gorjela.

Kratko se dotakla i razvoda od Igora Kojića. 

- Ja sam otišla u tišini. I toga ću se nastaviti držati - rekla je pjevačica, koja se udala za Igora Kojića 2015. godine, a razveli su se 2021.

Podsjetimo, nekoliko dana nakon Valentinova u jednom zagrebačkom restoranu viđeni su Igor Kojić i Milan Popović, bivši Severinini partneri. Kako prenosi "Index.hr", tamo su večerali i razgovarali, a nakon toga im se pridružila crnokosa žena. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.