LONDON

Midlton oduševila sve prisutne: Nosila maramu prilikom posjete islamskom centru

Princeza je pokrila glavu bijelom maramom sa crnim izvezenim dizajnom pakistanskog brenda Elan

Princ Vilijam i Kejt Midlton. Printscreen

H. J. I.

9.3.2023

Princ Vilijam (William) i Kejt Midlton (Kate Middleton), posjetili su danas Islamski centar Hayes u Londonu kako bi se sastali sa prikupljačima sredstava za pomoć Turskoj i Siriji nakon nedavnih razornih zemljotresa.

Princeza je pokrila glavu bijelom maramom sa crnim izvezenim dizajnom pakistanskog brenda Elan, koji je savršeno odgovarao izgledu koji je nosila tokom svoje turneje po Pakistanu 2019. godine.

Crni kaput i pilsirana haljina

Uparila je šal s istim klasičnim crnim kaputom Ketrin Volker (Catherine Walker) i plisiranom haljinom Aleksandra Mekvina (Alexander McQueen) koju je ranije nosila da upozna javnost nakon što je kraljica Elizabeta II umrla prošlog septembra.

Za svoju posjetu muslimanskom centru, Midlton je nosila torbu Grace Han (2.444 dolara) i crne Gianvito Rossi štikle (704 dolara).

Skupljeno više od 30.000 dolara

Par se susreo s humanitarnim radnicima koji su se nedavno vratili iz krizne zone zajedno s predstavnicima centra koji su podržali napore za pružanje pomoći nakon potresa, a grupa je prikupila više od 30.000 dolara za pomoć žrtvama u Siriji i Turskoj.

Također, učestvovali su u događaju izrade origamija s Udrugom turskih žena, stvarajući papirnate ždralove — koji su simboli ozdravljenja i nade.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.