MORAMO ČUVATI SJEĆANJA

Supruga Brusa Vilisa objavila emotivan video: Prisjetila se njihove obnove zavjeta

Tako sam sretna što smo to učinili, napisala je Ema Heming Vilis

Sa obnove zavjeta. Printscreen

H. J. I.

26.3.2023

Supruga Brusa Vilisa (Bruce Willis), Ema Heming Vilis (Emma Heming Wills) nedavno je na svom Instagramu objavila stari snimak obnavljanja zavjeta povodom 14. godišnjice braka.

Snimak je nastao 2019. godine, a snimila ga je Brusova bivša supruga Demi Mur (Moore), s kojom su i danas u dobrim odnosima. U pozadini snimka čuje se pjesma "Fix you" grupe Coldplay, a prikazuje Emu kako se kreće prema oltaru zajedno sa svoje dvije kćeri Mabel i Evelin (Evelyn).

Brusov dugogodišnji prijatelj Stiven Ids (Stephen Eads) vodio je ceremoniju dok su dvije njegove druge kćerke, Rumer i Skaut (Scout) Vilis pjevale na obnovi zavjeta. Na kraju snimka, par je svoje zavjete potvrdio poljupcem, a na kraju su se svi zajedno fotografisali.

- Na našu 10. godišnjicu braka odlučili smo obnoviti naše zavjete na istom mjestu gdje smo rekli "Da" 2009. godine. Tako sam sretna što smo to učinili. Iskoristite svaku priliku da se ujedinite i proslavite s porodicom i prijateljima. To su trenuci i lijepe uspomene koje možete čuvati cijeli život, a mi moramo čuvati ta sjećanja na sigurnom i živom za one koji to možda neće moći - napisala je Ema na instagramu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.