OGROMNA POPULARNOST

Fotografija Pedra Paskala iz srednje škole ima 14,4 miliona pregleda

Paskal je zvijezda hit serije "The Last of Us", čiju je jednu epizodu režirala Jasmila Žbanić

Pedro Paskal. Instagram

L. S. R.

30.3.2023

Zvijezda hit serije "The Last of Us", čiju epizodu je režirala Jasmila Žbanić, postala je fenomen na TikToku, a videozapisi s tagom imena Pedra Paskala (Pascal) prikupili su čak devet milijardi pregleda. Sada se pojavila njegova fotografija iz srednje škole koja je postala viralni hit i nasmijala fanove.

Tiktokerica @bellsontour podijelila je video s naslovom "Svaki put kad se sjetim da je moja mama bila prijateljica s Pedrom u srednjoj školi", a video je postao viralan, prikupivši 14,4 miliona pregleda i tri miliona lajkova.

Paskal je pohađao Orange County School of the Arts i diplomirao je 1993., a u godišnjaku je napisao podužu poruku mami tiktokerice."

"Zadrži ovo!" napisao joj je Paskal, dodavši: "Obećaj da me nećeš zaboraviti i da ćeš biti moj prvi sastanak na dodjeli Oskara."

Obožavatelji su potpuno oduševljeni ovim otkrićem, a jedan je korisnik komentirao: "Kao da je i tada već znao da će biti slavan." Drugi su se pitali jesu li Paskal i mama tiktokerice ostali u kontaktu, a neki se nadaju ponovnom susretu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.