VELIKA TAJNA

Podijelila dugoočekivanu vijest: Rijana otkrila ime sina

Nismo stigli ranije objaviti jer živimo život - naglasila je.

Rijana. Printscreen

A. H.

11.5.2023

Rijana (Rihanna) je donijela svoje prvo dijete na svijet 13. maja prošle godine, ali pjevačica i njen partner, reper ASAP Roki, krili su ime dječaka sve do sada. Razlozi za to mogu da budu brojni, ali Rijanino objašnjenje bilo je vrlo jednostavno.

- Nismo stigli da objavimo ime, živimo život - naglasila je pjevačica.

Ali sada je muzički par konačno spreman da podijeli sa svijetom ime prvog sina. Rijana i ASAP Roki nazvali su dječaka RZA Etelston Majer.

Ovo je, po svemu sudeći, mogla da bude tatina ideja, jer je RZA vrlo popularan hip hop producent i član legendarne rep grupe Wu Tang Clan. Osim imena, Rijana je dugo krila i kako izgleda dječak, objavivši video na društvenim mrežama tek nekoliko mjeseci nakon porođaja.

Podsjetimo, Rijana je na spektakularnom nastupu na Superbowlu otkrila da čeka drugo dijete, samo pola godine nakon što je mali RZA rođen. Tada je nosila otkopčan crveni kombinezon da bi u prvom planu bio trudnički stomak, od kog je gotovo napravila modni trend. Pol drugog djeteta još nije poznat, a po svemu sudeći, Rijana će da krije tu informaciju koliko god bude mogla.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.