VJENČALA SE

Tamara Milutinović: Priželjkivala sam djevojčicu

Osjećam da sada želim sve i da grizem, rekla je Milutinović

Milutinović: Udala se na svoj rođendan. Instagram

A. O.

14.5.2023

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Tamara Milutinović svom partneru nedavno je izgovorila sudbonosno „da“ i to na svoj rođendan, 25. aprila.

Vjenčanje je po želji mladenaca održano u krugu najbližih članova porodice na bajkovitom salašu pjevačice Nataše Bekvalac.

Iako u javnosti djeluje da se sve brzo odigralo, pjevačica je istakla da to zapravo nije tako, a u jednom trenutku se jedva suzdržala da ne zaplače.

- Iako djeluje da je sve išlo brzo, zapravo nije tako. Mi smo već dugo zajedno, nisam željela da svoj privatni život serviram na tacni jer šta bi onda ostalo za mene? Dugo smo radili i na potomstvu, a priželjkivala sam djevojčicu - rekla je pjevačica koja se suzdržavala kada su joj tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda – Specijal“ pustili emotivni video u kome je prikazana ljubavna priča Tamare i njenog supruga.

Nema odustajanja

Na pitanje voditelja da li razmišlja u kom će se pravcu nadalje odvijati njena karijera nakon porođaja, Tamara je odgovorila:

- Definitivno, ne želim da odustanem od muzike jer to je moja prva ljubav. Dopada mi se što se moj suprug slaže da zauvijek ostanem u muzici jer on smatra da sam rođena za to. Mislim da je najbitnije da imaš partnera koji će da te podržava u svemu. Danas je to veoma teško, mislila sam da nikada neću sresti nekoga ko će hteti da me upozna onakvu kakva ja zaista jesam - objasnila je Tamara, pa nastavila:

- Osjećam da sada želim sve i da grizem. Želim da gostujem u emisijama, želim da snimim spot, pa da izbacim pjesmu kada se beba rodi, ali znam kakva sam osoba i da ću željeti svaki trenutak da provedem sa kćerkom i da ispratim svaki njen dan i pokret. Šta će biti sutra, ne znam.

Podsjetimo, iako je pjevačica blistala tokom najsretnijeg dana njenog života, otac je ipak uspio da je duboko gane poklonom i porukom koju joj je uputio.

Dobila ogrlicu

Naime, Tamara je dobila prelijepu ogrlicu uz dirljive reči.

- Nikada ne zaboravi da te volim. Nadam se da vjeruješ u sebe onoliko koliko ja vjerujem u tebe. Kad te život pokuša srušiti, ovaj stari lav uvijek će ti čuvati leđa. Ne mogu obećati da ću biti ovdje do kraja tvog života, ali mogu obećati da ću te voljeti do kraja svog. Ponosan sam što sam tvoj otac. Voli te tata - glasi poruka Tamarinog tate koja je rasplakala pjevačicu.


- Umrijet ću. Stijeno moja - poručila je Milutinović uz emotikon koji plače.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.