ZANIMLJIVE PRIČE

Majli Sajrus pozirala za naslovnicu "Voguea" i otkrila detalje ljubavnog života

U razgovoru za časopis govorila je o ljubavnom životu, razvodu od bivšeg supruga Lijama Hemsvorta

Majli Sajrus. Instagram

N. A.

19.5.2023

Pjevačica Majli Sajrus (Miley Cyrus) slikala se za naslovnicu britanskog izdanja "Voguea", a u razgovoru za časopis govorila je o ljubavnom životu, razvodu od bivšeg supruga Lijama Hemsvorta (Liam Hemsworth) i pjesmama u kojima je pjevala o njihovom prekidu.

- Ne bih izbrisala svoju priču niti bih željela da se moja priča izbriše. Zanimljiv život stvara zanimljive priče - komentarisala je svoj turbulentni brak s glumcem Hemsvortom. Njih su se dvoje upoznali još 2009. godine na snimanju filma "Posljednja pjesma", a kroz godine su često prekidali i ponovo započinjali svoju vezu.

Vjenčali su se 2018. godine, a prekinuli godinu dana kasnije i razveli se u februaru 2020. godine. Pjevačica je dugo šutila o svemu, a onda je odlučila progovoriti kroz pjesme. Fanovi su odmah zamijetili da bi ovogodišnji hit "Flowers" mogao biti o prekidu Majlo i Lijama, a sve zbog stiha "izgradili smo dom i gledali ga kako gori".

Majli i Lijam izgubili su kuću u Malibuu 2018. godine kada su Kalifornijom vladali razorni požari, a njeni su fanovi to odmah povezali.

Nakon razvoda Majli su počeli povezivati s bubnjarom benda, a priča je postala sve zanimljivija kada su se zajedno pojavili u javnosti. Ali Majli njihovu vezu drži daleko od očiju javnosti i otkrila je samo detalje.

- Spojili su nas naslijepo. Zapravo, s moje strane je bilo naslijepo, on je znao s kim se nalazi. Rekla sam si tada, najgore što se može dogoditi jest da ustanem i odem sa spoja - rekla je pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.