KRAJ KARIJERE

Izvor za CNN tvrdi da Selin Dion više nikad neće ići na turneje

Njen medicinski tim i dalje procjenjuje i liječi njeno stanje

Selin Dion. Instagram

N. A.

29.5.2023

Selin Dion (Celine) vjerovatno više nikad neće ići na turneje, rekao je za CNN izvor blizak pjevačici.

- U velikim je bolovima, svaki dan ide na terapije - rekao je izvor.

Podsjećamo, Dion je objavila da otkazuje evropski dio turneje Courage, koji se trebao održati tokom 2023. i 2024. godine.

- Žao mi je što ću vas sve još jednom razočarati. Zaista se trudim vratiti snagu, no turneje su iscrpljujuće i kad je izvođač potpuno spreman. Nije pošteno prema vama i dalje odgađati koncerte, stoga je najbolje sada sve otkazati dok ne budem opet potpuno spremna stati na pozornicu iako mi to slama srce. Želim da svi znate da ne odustajem... I jedva čekam da se opet vidimo - poručila je Selin.

U sklopu svjetske turneje Courage Celine je održala 52 koncerta u Sjevernoj Americi prije izbijanja pandemije i pauziranja turneje u martu 2020. Početkom 2021., dok je zabavna industrija još uvijek bila pod snažnim covid-restrikcijama, Selin je snimila Love Again, svoj prvi film u kojem uz nju glume Prijanka Čopra (Priyanka Chopra) i Sem Hjuan (Sam Heughan).

Selin je objavila da joj je dijagnosticiran sindrom ukočene osobe, koji uzrokuje teške i uporne grčeve mišića zbog kojih ne može nastupati. Njen medicinski tim i dalje procjenjuje i liječi njeno stanje.

Obožavatelji koji su kupili ulaznice mogu ostvariti povrat na prodajnim mjestima gdje su kupljene. Ako su kupljene online, automatski će biti odrađen povrat sredstava.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.