VIDEOPOZIV

Slavni pjevač na suđenju Kevinu Spejsiju: Otkrio šta se dešavalo na zabavi

Pjevač Elton Džon uključio se putem videopoziva na suđenje glumcu Kevinu Spejsiju, osumnjičenom za zlostavljanje četvorice muškaraca

AP

M. Z.

20.7.2023

Glumac Kevin Spejsi (Kevin Spacey) nalazi se na sudu u Londonu, gdje odgovara na optužbe četvorice muškaraca da ih je seksualno zlostavljao. Prethodnih dana glumac je za optužbe jednog muškarca rekao da ga je dodirivao "na romantičan i intiman način", a da mu je on "optužbama zabio nož u leđa", a sada se u suđenje, iz Monaka, uključio i slavni Elton Džon (John).

Na putu

Razlog zašto su Elton Džon i u jednom trenutku njegov suprug Dejvid Furniš (David Furnish) imali riječ, bila je optužba jednog podnosioca tužbe da ga je "Kevin Spejsi neprimjereno dodirivao na njihovoj godišnjoj zabavi".

AZRA

Muškarac koji tuži Kevina Spejsija je u izjavi sudu rekao da se incident dogodio 2004. ili 2005. godine, na putu do svečanosti u organizaciji Eltona Džona, koji je sada, putem videolinka, rekao da to nije istina.

Elton Džon je sudu izjavio da je Kevin Spejsi samo jednom prisustvovao njegovom balu, i da je to bilo 2001. godine.

Demantirao navode

Tada se uključio i njegov suprug Dejvid Furniš, koji je sudu rekao da je našao i fotografije iz tog perioda koje potvrđuju da je Spejsi bio na zabavi 2001. godine, ali ne i 2004., odnosno 2005. godine, kada oštećeni tvrdi da ga je glumac napadao.

Spejsi se ranije izjasnio da nije kriv po pitanju optužbi iznesenih protiv njega i suđenje u Londonu se nastavlja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.