HRVATSKI PJEVAČ

Tony Cetinski nakon nevremena objavio zastrašujuću fotografiju: ''Majka priroda ili HAARP"

Njega je naljutilo to što nije stiglo upozorenje na opasnost koja dolazi

Tony Cetinski. Avaz

M. Z.

20.7.2023

Nakon nevremena koje je najprije pogodilo Zagreb, a potom i ostatak Hrvatske, oglasio se Tony Cetinski. Njega je naljutilo to što nije stiglo upozorenje na opasnost koja dolazi.

-Je l' itko dobio obavijest na SMS da nas ovo čeka? Majka priroda ili otac HAARP?! Pitam za frenda - napisao je poznati hrvatski muzičar pored fotografije oblaka koji se nadvio nad Hrvatskom te donio olujni vjetar popraćen kišom koji je čupao stabla, nosio krovove, a na kraju i odnio tri ljudska života.

Osim toga, objavi je priložio novinski naslov: ''Zoran Vakula: Moguće je da pomoću HAARPA-a mijenjaju vremenske uvjete na Zemlji!'' Da je skeptičan prema naučnom narativu, naročito o COVID-19, Tony je pokazao tokom pandemije, piše Story.hr. 

Njegovi pratioci složili su se s njim, ali i objasnili mu da je službeno objašnjenje da je za jučerašnje nevrijeme izdano narančasto upozorenje, pa za njega ne ide obavijest. Očekivano, puno njih se složilo oko teorije o HAARP-u (američkom civilnom i vojnom istraživačkom programu koji koristi visoko frekventne radiovalove).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.