U RODNOJ KORČULI

Fani Stipković pokazala trudnički stomačić

Fotografi su je uhvatili kako u plavoj ljetnoj haljinici šeta rivom i pije sok u omiljenom kafiću

Fani Stipković. Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Dženita Hasović

26.7.2023

Sportska novinarka Fani Stipković (40) svoje prvo dijete očekuje s bivšim fudbalerom Fernandom Hierom (Hierrom, 55), a trenutno uživa u trudnoći na rodnoj Korčuli.

Fani i ljubimac chihuahua Che trenutno ljetuju u njenoj rodnoj Veloj Luci na otoku Korčuli, a fotografi su je uhvatili kako u plavoj ljetnoj haljinici šeta rivom i pije sok u omiljenom kafiću. Prije nekoliko dana je na Instagramu objavila fotografije s plaže u trendi crveno-bijelom badiću uz opis: "Plivanje i opuštanje na mom najdražem mjestu".

Fani Stipković. Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Osim što uživa u ljetu, Fani se veseli i nadolazećim planovima. Uskoro će otputovati u Madrid, a potom u Meksiko, gdje živi i radi njen zaručnik. Par se planira i vjenčati prije nego što u oktobru stigne njihov sinčić.

Podsjetimo, Fani se zbog Fernanda ove godine preselila iz Španiju, gdje je godinama živjela, u Meksiko jer je Fernando tamo postao direktor fudbalskog kluba Chivas. 

Fani Stipković. Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Njihova ljubavna priča počela je na utakmici na Wanda Metropolitanu u decembru 2019. dok je Fani radila reportažu. Krajem 2021. zajedno su se pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su u vezi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.