SARAJEVO FILM FESTIVAL

Dizajner Haad za "Avaz" komentira stajling poznatih na crvenom tepihu

Bono Vox je stari šmeker njegov glamur je njegova ležernost, Kada vidim političare na crvenom tepihu sjetim se stihova Balaševe pjesme, istakao je

Adnan Hajrulahović Haad. Instagram

12.8.2023

Pored filma, veoma bitan segment na Sarajevo Film Festivalu je i moda. Kao i svake godine u glavnom gradu Bosne i Hercegovine glamura i dobre energije ne manjka, tako da se ljubitelji mode imaju čemu radovati.

Bh. modni dizajner Adnan Hajrulahović Haad za „Avaz“ je komentirao crveni tepih na otvaranju 29. izdanja Sarajevo Film Festivala.

U nastavku pročitajte koga smatra šmekerom, koja dama ne da da je godine stignu i zašto ga je zbunio outfit žirija takmičarskog programa SFF-a.


ovan Marjanović i Šejla Kamerić - Avaz
Maja Čengić i Bono Vox - Avaz
Edin Forto sa suprugom - Avaz
Admir Katica sa suprugom - Avaz
Nihad Uk sa suprugom - Avaz
+3

Direktor SFF –a Jovan Marjanović i supruga Šejla Kamerić:

„Biti domaćin SFF-a nije mala stvar. Vjerujem da od silnih obaveza oko organizacije nisu stigli organizovati sebe. Nisu oni ni loše odjeveni,(ali ne za crveni tepih) ali od njih bi se očekivalo višse. Crno i bijelo, ok, fali tu mnogo da bi to zavrijedilo ozbiljnog komentara.“

Maja Čengic i Bono Vox

„Maja, kako smo i navikli od nje super izgleda i ne da godinama da je stignu. Zanimljiva haljina. A Bono Vox je stari šmeker njegov glamur je njegova ležernost.“

Političari na crvenom tepihu:

„Moramo definisati zvjezde filma i festivala, a to nisu naši političari. Oni su plaćeni da upravljaju procesima za naše bolje sutra, a ne da budu zvijezde crvenih tepiha. A o njihovom stilu bi se moglo svašta reći. Neki ne žale cifre za mondure u kojima izgledaju čudno, a neki ležerno šetaju crvenim tepihom kao korzom, nisam siguran da li je to poruka nama ili oni među sobom komuniciraju. O njihovom izgledu i odnosu presudite sami. Kada vidim političare na crvenom tepihu sjetim se stihova Balaševe pjesme "odlazi cirkus iz našeg malog grada i više se ne zna koj je domaćin, a ko je bio gost"...

Kristijan Amanpur

„Decentno i lijepo odjevena, ali ne baš za crveni tepih, više za neki koktelčić u prolazu. Ali zvijezdama je sve oprošteno ili se to nama samo tako čini.

Žiri Sarajevo Film Festivala:

„Ostao sam ne malo zbunjen izgledom žirija Sarajevo Film Festivala. Da li njihov stajling govori o tome koliko cijene manifestaciju čiji su žiri? Ili je to lični propust? Meni se čini kao da su slučajno uletjeli na neku svadbu, a nisu planirali biti tu.

Hanka Paldum:

„Naša Hanka je uvijek lijepa i sređena. Nisam objektivan komentirati je, jer je haljina na njoj moja i radio sam je za drugu prigodu, a ocito je proigrala i na crvenom tepihu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.