PORODIČNA PREPUCAVANJA

Baka Elle Dvornik ne bira riječi za bivšeg zeta: Dobro se udao i sad bi otpremninu

Žarka Kuljiš, majka Danijele Dvornik i Ellina baka, oglasila se o slučaju u komentarima na Facebooku

Ella Dvornik i Žarka Kuljiš. Express

O. T.

24.10.2023

Ella Dvornik otkrila je u avgustu ove godine kako se ona i Čarls Pirs razvode, a mjesec ranije je u Zemljišnim knjigama zabilježeno da je Čarls nju tužio zbog udjela u kući u Balama, kojoj je ona jedini vlasnik.

- Bilježi se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine - kratko stoji u bilješci.

Žarka Kuljiš, majka Danijele Dvornik i Ellina baka, oglasila se o slučaju u komentarima na Facebook profilu jednog portala.

- Trebaju tri macana da ga otjeraju iz kuće, pa neka živi o svom trošku i neka sam plati advokata i sudskog tumača, pa neka na sudu dokazuje koliko je šta njegovo. Sve ove godine živi od njenih novaca, auto koji je izabrao ona mu plaća leasing - napisala je u odgovoru na jedan komentar. 

Žarka Kuljiš. Youtube

- Nije ni centa zaradio, živio je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća - poručila je Žarka.

- Ako je neko mislio da je on poduzetnik, tačno je, dobro se udao i sad bi otpremninu - napisala je i dodala kako Čarls "živi u Hrvatskoj 10 godina, a ne zna nijednu riječ".

Iz krugova bliskih porodici potvrđeno je da iza ovih navoda doista stoji baka Elle Dvornik i da svi u porodici misle isto, te čvrsto stoje uz Ellu.

Objava Elle Dvornik. Instagram

Žarka Kuljiš se pojavila i u emisiji 'Knjazalište' u ponedjeljak navečer. U toj je epizodi Ella s Robertom Knjazom bila na baušteli.

Ella Dvornik, kći velikana hrvatske muzike Dine Dvornika i uspješna influenserica, o epizodi 'Knjazališta' se oglasila na Instagramu i poručila svojoj majci Danijeli: 'Baka Žarka izgleda 10 puta bolje od nas u emisiji'. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.