POSLUŠALA SVEKRVU

Skandal zbog lascivnih poruka: Geri Halivel mužu "održala lekciju"

Red Bull je početkom sedmice objavio da je njihov šef Kristijan Horner oslobođen optužbi

Geri Halivel i Kristijan Horner. Instagram

L. S. R.

4.3.2024

Bivša članica grupe "Spice Girls", Geri Halivel (Halliwell), zahtijevala je da njen suprug  Kristijan Horner (Christian) prekine sve veze s kolegicom kojoj je slao lascivne poruke zbog kojih se našao na meti optužbi prošlog mjeseca, prenosi "Daily Mail."

Priča se da je pjevačica svom mužu "održala lekciju" u vezi ponašanja prije nego što je nastavila biti prisna s njim pred kamerama na Velikoj nagradi Bahreina u subotu. 

Red Bull je početkom sedmice objavio da je njihov šef Kristijan Horner oslobođen optužbi o neprimjerenom ponašanju prema kolegici iz tima.

Horneru je dopušteno da nastavi biti voditelj tima nakon interne istrage, ali 24 sata kasnije, poruke koje je navodno razmjenjivao s kolegicom procurile su s anonimnog e-maila do 149 osoba u Formuli 1.

Poruke su tako došle i do njegove supruge, koja se udala za prvog čovjeka Red Bulla 2015. godine. Nadalje, u četvrtak je pjevačica privatnim avionom sletjela u Bahrein i "u potpunosti poludjela" kada je otkrila da su se Hornerove poruke raširile po svim društvenim mrežama.

Prema navodima nekoliko izvora, Halivel koja s Hornerom ima sedmogodišnjeg sina Montija (Monty), osjeća se "izdano i kao budala". Čini se da je bila čvrsto odlučila izbjeći sastanak sa suprugom, no navodno ju je Hornerova majka nagovorila na suprotno, da bi pokazala solidarnost sa suprugom pred očima javnosti.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.