EPILOG INCIDENTA

Haris Džinović otkrio šta se desilo u vili sa Melinom: "Imala je samo jednu namjeru"

Poznati pjevač kazao je da je ona htjela da ga isprovocira, ali da joj to nije pošlo za rukom

Melina i Haris Džinović. Pixsell

Avaz.ba

2.4.2024

Prava drama odigrala se sinoć u domu Džinovića, kada je Harisova bivša supruga Melina neočekivano upala u vilu.

Kako pjevač kaže, nije bio u kući kada je Melina došla.

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Večeras je došla u kuću, skuhala kafu i sjela i očigledno nije imala namjeru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora napustiti kuću, a da može uzeti stvari i izaći napolje, ali ona nije htjela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla "svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi" na šta sam joj ja rekao: "Ako sud kaže da je tvoja" - kaže Haris i dodaje:

- Bilo je očigledno da ona ne želi otići i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namjera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, ponovo zahtijevao da izađe, a pošto nije htjela, pozvao sam advokata, koji me je posavjetovao da pozovem policiju, što sam i uradio - objasnio je pjevač.

Kada je patrola došla na lice mjesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

- Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mjesta. Također, iako imam dozvolu za pištolj, ja ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj situaciji - priča Džinović, piše Kurir.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.