OBJAVILA NA INSTAGRAMU

Nikolina Pišek seli u luksuznu vilu od 1.7 miliona eura: "Bye bye ružnjikavi stanu"

Otkrila je da je čeka puno obaveza i da mora "skoknuti" do Beograda do bivšeg svekra Miše Grofa

Nikolina Pišek - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4
Z. K.

13.5.2024

Voditeljica Nikolina Pišek se useljava u svoju luksuznu vilu vrijednu 1.7 miliona eura u zagrebačkim Šestinama koju je kupila s preminulim suprugom Vidojem Ristovićem. U Instagram storyju je objavila kako izgleda njen stari stan u kojem je živjela.

- Bye bye ružnjikavi stanu, poslužio si svrsi, ne mogu reći da nam je bilo lijepo, ali bila su ružna vremena - napisala je u opisu.

U storiju se vidi mnoštvo kutija punih odjeće i drugih stvari. Inače, prije par dana je objavila da uskoro mijenja svoju adresu.

- Bilo je dosta grbavo i izazovno, s dosta hupsera na putu i bit će još svakojakih situacija. Idući tjedan mi istovremeno ulazi ekipa za seljenje, istovaruju stvari, i nadamo se obećanom stizanju namještaja u utorak. Gdje ćemo za to vrijeme i na čemu spavati, što i gdje jesti, gdje se tuširati i što iz koje kutije oblačiti - ne znamo - napisala je u objavi.

Seli iz stana. Instagram

Otkrila je da je čeka puno obaveza i da mora "skoknuti" do Beograda do bivšeg svekra Miše Grofa.

- I još k tome imam dva snimanja, jedan dosta bitan party koji moram pohoditi zbog dragih prijatelja koji slave 20 godina postojanja, i jedan odlazak u Beograd zbog mojih podjednako dragih neprijatelja jer sam nakon dvije godine sudskim putem ishodovala po prvi puta pravo na ulazak u stan u kojem smo živjele Una i ja deset godina! - dodala je.

Vjerojatno je prazan, ali to ćemo vidjeti u četvrtak. Podijelit ću s vama sve, pa i snimke kako je stan izgledao prije dvije godine. Veselim se susretu sa svim dragim neprijateljima, deda Miša i @lanamatea alijas Lana Janković - vidimo se! Veselim vam se svima! Poljubac i držite nam fige, dragi ljudi. Ludilo kreće! - zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.