VIDNO U LJUBAVI

Ričard Gir (74) u Kanu sa 33 godine mlađom suprugom: Razmjenjivali nježnosti na crvenom tepihu

Par ima dvoje djece: Aleksandra (5) i mlađeg sina rođenog u aprilu 2020, čije ime još nije otkriveno

Dnevni avaz
Ričard Gir i Alehandra Silva - Avaz
Ričard Gir i Alehandra Silva - Avaz
Ričard Gir i Alehandra Silva - Avaz
Ričard Gir i Alehandra Silva - Avaz
+2
D. R.

18.5.2024

Ričard Gir (Richard Gere) i Alehandra Silva (Alejandra) učinili su da filmski festival u Kanu izgleda kao njihovo savršeno mjesto za dejt!

Njih dvoje, vidno u ljubavi i nasmijani, prisustvovali su premijeri Girovog novog filma "Oh, Kanada".

Ričard Gir i Alehandra Silva. AP

Prema zvaničnom sinopsisu, film se fokusira na priču o poznatom kanadskom režiseru dokumentarnih filmova koji daje posljednji intervju jednom od svojih bivših učenika da bi rekao cijelu istinu o svom životu.

Gir (74) je bio obučen u klasični crni smoking, bijelu košulju i stavio je crnu leptir mašnu. Silva (41) zračila je ljepotom u crnoj haljini A kroja bez bretela s cvjetnim vezom.

"People" je još ranije potvrdio da su Silva i Gir sklopili brak na tajnoj ceremoniji u aprilu 2018. godine. U to vrijeme, izvor je rekao "Tako im je prijatno jedno s drugim, zabavljaju se zajedno i raduju se zajedničkoj budućnosti".

Ričard Gir i Alehandra Silva. AP

Par ima dvoje djece: Aleksandra (5) i mlađeg sina rođenog u aprilu 2020, čije ime još nije otkriveno. Gir je takođe otac sina Homera (24) s bivšom suprugom Keri Louel.

Iako su njihova zajednička pojavljivanja na crvenom tepihu bila rijetka, Silva je u januaru 2023. prisustvovala specijalnoj projekciji njegovog filma "Maybe I do". Istog mjeseca, Gir je govorio o brizi i trudu koji je potreban da bi dvoje ljudi funkcionisalo u zajednici.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.