JEZIVO

Aleksićev advokat na suđenju pitao Milenu Radulović: "Je li vam on naredbodavno ili normalno rekao da raširite noge?"

Zašto ste dolazili na časove bez hulahopki, jedno je od pitanja

Milena Radulović. Antonio Ahel/ATAImages

S. S.

23.5.2024

Na društvenim mrežama objavljen je video koji prikazuje surovu stvarnost i zastrašujuća pitanja koja je tokom svakog ročišta na suđenju Miroslavu Aleksiću žrtvama postavljao njegov advokat.

Profesori, pjevači, glumci, sportisti, influenseri i mnoge druge uticajne ličnosti ujedinili su se kako bi pružili podršku Mileni Radulović i 14 hrabrih devojaka koje čekaju na presudu optuženom već 1236 dana, objavljeno je na Instagramu.

U kampanji su učestvovali Milica Mandić, Biljana Srbljanović, Sara Jo, Vesna Stanojević, Nataša Bekvalac, Seka Aleksić, Mihail Dudaš, Jelisaveta Orašanin i drugi.

Postavljali su pitanja iz kojih se jasno može zaključiti da žrtve na suđenju trpe sekundarnu viktimizaciju.

"Zašto ste dolazili na časove bez hulahopki? Da biste mu olakšali da vas siluje?", "Je li vam on naredbodavno ili normalno rekao da raširite noge?", "Jeste li zatvorili usta kada je on vašu glavu privukao svom polnom organu?", "Da li ste dolazili našminkani na časove?", "Kada je on penetrirao jezikom u vašu vaginu, da li je to bilo dodirivanje usnama lizanje jezikom?", "Koliki on to jezik ima kad ste ga, uz navodno protivljenje, osjetili duboko u grlu?", samo su neka od pitanja advokata optuženog u sudnici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.