MISTERIOZNA JASNA

Bivša supruga poznatog pjevača prodaje luksuznu vilu: Kruže brojne špekulacije o razlozima

Nijednu nabrojanu varijantu oko odlaska ne isključujem - rekla je Jasna

Posjeduje predivnu vilu koju je prepisao sadašnjoj supruzi. You Tube

Dž. R.

6.6.2024

Jasna, bivša supruga Šerifa Konjevića, prodaje luksuznu kuću u Sokolović koloniji. Ona je taj luksuz nekada dijelila sa Šerifom, a sada kruže brojne špekulacije, od toga da napušta Bosnu sa novom ljubavi pa do druge krajnosti, da je još uvijek bole ožiljci iz bivšeg braka.

Lični razlozi

- U posljednje vrijeme dosta slikam, pišem knjigu, a naravno, šta bi drugo bila tema nego moj život sa estradom. Kuću koju sam naslijedila od svojih roditelja smatram fantastičnim mjestom gdje ima u izobilju mira i ljepote za inspiraciju u svakom pogledu. Ovu kuću u Koloniji prodajem iz ličnih razloga koje neću reći nikome, a što se tiče zemalja Zapada odem često, boravim kratko, jer ne mogu da živim bez Sarajeva. Naravno, nijednu tu nabrojanu varijantu ne isključujem - rekla je Jasna za Express.ba.

Podsjetimo, Šerif ima karijeru dugu nekoliko decenija, a i bezbroj hitova zahvaljujući kojima je zaradio veliko bogatstvo, koje je, kako je jednom prilikom priznao, prepisao jednoj ženi.

Bogatstvo i imovinu koju je stekao tokom dugogodišnje karijere Konjević je prepisao ženi koju najviše voli, svojoj supruzi Kaniti.

- Ja svoju ženu volim najviše na svijetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvijek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila - rekao je Šerif Konjević u emisiji Sceniranje i dodao da je ona ta koja vodi brigu o svemu.

Kralj bakšiša

- Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu. Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo - priznao je Konjević.

S obzirom na to da je Konjević jednom prilikom za domaće medije izjavio da je samo od jednog nastupa zaradio za stan, a kako važi za jednog od pjevača koji nosi titulu kralja bakšiša, njegovoj ženi ostaje ogromno bogatstvo.

Zahvaljujući pomenutoj uspješnoj karijeri, ima velelepnu vilu na Ilidži.

On je jednom prilikom pričao da dane s visokim ljetnjim temperaturama najradije provodi u dvorištu, u kom ima i ogroman bazen, a nedavno je izgradio i SPA zonu. Cijela vila je u mermeru, a u dvorištu se nalazi i ljetnikovac sa fontanom.

- Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se cijelog života borio. Ja sam čovjek domaćin, volim da mi je lijepo, čisto i prijatno. Puno radim i onda dom mora da mi bude takav - priznao je on u jednoj emisiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.