ZVEZDE GRANDA

Šejla Zonić nakon pobjede otkrila kakva će joj biti prva pjesma i kako je nositi breme favorita

Ona je bez razmišljanja otkrila da li je očekivala pobjedu kada se prijavila za takmičenje

Šejla Zonić. grand.nova.rs

Grand.Nova.rs

9.6.2024

Šejla Zonić pobjednica je takmičenja „Zvezda Granda 2024“, a svoje prve utiske nakon finala podijelila je sa ekipom Granda.

Ona je bez razmišljanja otkrila da li je očekivala pobjedu kada se prijavila za takmičenje.

- Samo ću da kažem da sam ostvarila ono za šta sam se borila i trenutno sam u pozitivnom šoku. Svi mi kad se prijavimo očekujemo da ćemo pobijediti, tako da lagala bih kada bih rekla da nisam – istakla je Šejla.

Teret favorita

Talentovana pjevačica sa osmijehom na licu otkrila je kome je posvetila veliku pobjedu.

-Posvećujem svom trudu, radu i zalaganju, ali naravno i svom suprugu i svojoj porodici. Bilo je izazovno i naporno, pogotovo kada su snimanja bila baš često, ali vrijedilo je – rekla je za Grand.

Pobjednica je otvoreno govorila o tome kako je bilo nositi teret favorita u najgledanijem muzičkom takmičenju.

-To je veliko breme, kada nosite tu titulu favorita i imate odgovornost prvo prema sebi, a onda prema svim ljudima koji očekuju od vas da ste na svakom nastupu briljantni – rekla je Šejla, a zatim dodala kako bi opisala sebe svim onima koji je ne poznaju:

-Jedan veliki borac i neko ko je vjeran sebi i svojim moralnim načelima, ambiciozna i puna ljubavi. Inače, ponosna sam na svoju publiku i na sve koji su glasali za mene. Stvarno se od srca zahvaljujem i hvala vam svima.

Poređenje s Džejlom

Pobjednica je otkrila kako reaguje na to što je često porede sa Džejlom Ramovićem uz pitanje „Da li je Šejla nova Džejla?“

-Nisam još čula da me porede sa Džejlom. Ona je mlađa kolegica i ja je poštujem zbog svega što ona radi i pratim njen rad, ali smatram da svako treba da gradi karijeru pod svojim imenom, a ne pod nečijim – rekla je Zonić, pa otkrila kakva će biti njena prva pjesma:

-Neće biti sevdalinka, bit će nešto modernije prikladno za mene i ovo što ja jesam.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.