NAKON INCIDENTA

Komšiluk Karleuše i Tošića otkrio tajne: Sada je jasno s kim se bivši fudbaler viđa i gdje živi

Karleuša je u subotu prijavila svog supruga Duška Tošića za fizički napad na nju i njenog prijatelja

Duško Tošić i Jelena Karleuša. Nemanja Nikolić, Ana Paunković / Kurir.rs

Kurir

11.6.2024

O incidentu u porodičnoj kući Duška Tošića i Jelene Karleuše već danima bruje regionalni mediji. 

Podsjećamo, Karleuša je u subotu prijavila svog supruga Duška Tošića za fizički napad na nju i njenog prijatelja, zbog čega je i policija reagirala. 

Ekipa Kurira posjetila je ulicu u kojoj im se nalazi nova kuća, koju su kupili od selektora Srbije Dragan Stojkovića Piksija, ali i onu gdje su živjeli prije toga, te su porazgovarali s komšijama para. 

- Ovdje sad viđamo najčešće Duška. Često mu dolaze kćerke, s kojima provodi i najviše slobodnog vremena. Svrate mu i prijatelji, i muški i ženski. Što se tiče Jelene, koja je bila naša omiljena komšinica, nju sad ponekad vidimo u kraju. Svrati s vremena na vrijeme automobilom da pokupi neke stvari. Jelena ovdje ima još gomilu garderobe, mnogo toga joj je ostalo ovdje, kako ne bi pretrpala i novu kuću stvarima. Odmah uđe u garažu, a odatle u kuću. Ponekad tu i prespava, ali već neko vrijeme ona zvanično živi u onoj kući koju su kupili od Piksija, koja je i veća i ljepša, a ima i bazen da uživa kad je ovako toplo kao sad - rekao je jedan bračni par iz ulice gdje je Karleuša živjela donedavno, pa su dodali:

- Nismo je dugo vidjeli da bude tu u isto vrijeme kad i Duško, ali vjerovatno su se sretali. Pričalo se da će ovu kuću prodati, ali zasad ništa od toga. Možda je tako i bolje - da svako ima svoj mir i svoje mesto gdje može da ode kad poželi da se osami i pobjegne od stresa i nervoze. Čuli smo za ovaj skandal koji se desio, valjda će se sve riješiti uskoro. Bili su divan par, baš je bezveze da se sve ovako završi - rekle su nam komšije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.