ŠOKANTNO

Misica iz SAD se našalila na veoma grub i nedopustiv način

Druge djevojke su Miss Vijetnama prozvale slatkom

24sata.hr

14.12.2018

Misica iz Sjedinjenih Američkih država Sarah Rouz Samers (Sarah Rose Summers) (24) izazvala je brojne kritike širom interneta kada se pojavio video gdje se šali na račun takmičarke iz Vijetnama, dvadesetšestogodišnje Hen Naj (H'Hen Nie). Na snimci su, uz Samers, o takmičarkama na izboru ljepote "Miss Universe 2018" pričale i misica iz Kolumbije, dvadesetogodišnja Valerija Mirales (Valeria Morales), te dvadesetčetverogodišnja misica iz Australije Frančeska Hang (Francesca Hung).

- Tako je slatka i pretvara se da zna engleski jezik, a onda kad je upitaš nešto, nakon što ste prošli kroz cijeli razgovor, ona se samo nasmije - rekla je Sarah uz smijeh.


Dok se ona žestoko šalila na račun Naj, druge djevojke su Miss Vijetnama prozvale slatkom. Samers je spomenula i dvadesettrogodišnju misicu iz Kambodže Rern Sinat, koja također ne zna engleski.

Misice se družile na izboru. Instagram

- Ne priča engleski, a ni jedna osoba ovdje ne zna njen jezik. Možete li zamisliti? - upitala je Samers svoje suparnice. Komentarisale su kako bi to bilo tako izolirajuće i zbunjujuće.

- Jadna Kambodža - dodala je neumorna Samers.


Čim su fanovi izbora vidjeli video, počeli su kritikovati misice.

- I one žele predstavljati svijet? Kakva sramota - komentarisali su djevojkama.

Misica u opuštenom izdanju. Instagram

Kada je Sarah primijetila da su je redom počeli napadati, preko Instagrama se opravdavala.

- U trenutku kada sam se namjeravala diviti hrabrosti mojih "sestara", rekla sam nešto što sada shvaćam da se može protumačiti nepoštovanjem. Izvinjavam se - napisala je misica iz SAD-a.

Jedna od zajedničkih fotografija sa društvenih mreža. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.