LIJEPA BEZ ŠMINKE

Madalina iz Rumunije ista Sofija Loren

Jednom prilikom je objavila fotografije koje su nastale u jutarnjim satima nakon festivala u Kanu

Madalina Genea. Instagram

E. T.

21.1.2023

Madalinu Geneu iz Rumunije zovu modernom Sofijom Loren, a jednom je pokazala i kako izgleda u potpunosti bez šminke.

35-godišnja glumica i manekenka Madalina Genea, koja neodoljivo podsjeća na Sofiju Loren i koja oduševljava pojavama dok niko ne može da se nagleda njenog egzotičnog izgleda.

Iako su joj često osporavali titulu moderne Sofije zbog estetskih korekcija koje je uradila kako bi bila sličnija slavnoj Italijanki, svejedno po fotografijama iz prošlosti vidi se da je oduvijek bila prirodna ljepotica.

Jednom prilikom je objavila fotografije koje su nastale u jutarnjim satima nakon festivala u Kanu i na kojima je pozirala, kako ona kaže, bez trunke šminke.

- Sedam je ujutro, noć prije sam bila na zatvaranju festivala u Kanu. Probudila me uz svoj uobičajeni entuzijazam priredivši mi malu predstavu. Kaže 'mogu li da te slikam bez imalo šminke, ikakvih ukrasa, ikakvog nakita, ovako'. Osjećala sam se kao da me udario kamion nakon dvije nedjelje obaveza i mjeseci snimanja... Ali kroz njen objektiv umor postaje plus - napisala je tada uz objavu.

Inače, Madalina je rođena u Rumuniji, a s 15 godina preselila se u Italiju kako bi se bavila manekenstvom. Veliki uspeh postigla je i ulogom u filmu "House of Gucci", u kojem je tumačila Sofiju Loren, iako se pojavila samo na nekoliko sekundi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.