LJEPOTICA U HOLIVUDU

Glumica Dajana Gudić iz Los Anđelesa za "Avaz": Sergej Trifunović mi je samo prijatelj

S Mirajem Grbićem je bilo super družiti se i raditi na setu

Dajana Gudić i Sergej Trifunović. Društvene mreže

26.5.2023

Bosanskohercegovačka manekenka i glumica Dajana Gudić iz Breze s adresom u Los Anđelesu prije nekoliko mjeseci pojavila se na premijeri filma „Dyad“ u Holivudu, u kojem je igrala jednu od glavnih uloga. U istom filmu glumio je i Miraj Grbić.

A, nedavno se u regionalnim medijima špekuliralo da je u vezi sa srbijanskim glumcem Sergejom Trifunovićem.

Nepoznati razlozi

Srbijanski glumac objavio je prošlog mjeseca na Instagramu fotografiju iz Los Anđelesa na kojoj pozira u s Dajanom. Istog trenutka krenule su i špekulacije da su njih dvoje u ljubavnoj vezi.

Ona je u razgovoru za „Avaz“ iz Los Anđelesa za „Avaz“ komentirala navode te govorila i o drugim zanimljivim temama.

Krenuli smo od premijere „Dyada“.

- Veoma sam zadovoljna premijerom filma, koji je brzo postao favorit na festivalu na kojem smo održali premijeru i uskoro će biti dostupan publici širom svijeta – ističe Dajana.

Nedavno ste se družili sa Sergejom Trifunovićem, a mediji u Srbiji su odmah napisali da ste u vezi, kako to komentiraš?

- Vidjela sam da se po Srbiji pisalo da sam u vezi sa Sergejom iz meni nepoznatih razloga. Sa Sergejom se družim nekoliko godina, mislim da je jako talentiran glumac i nas dvoje smo u prijateljskim odnosima.

Kako planirate provesti ljeto, hoćete li doći u BiH ?

- Trenutno odmaram i spremam se za ljetovanje po Evropi. Planiram da posjetim Francusku i Grčku, a naravno da dolazim i u Bosnu kao i svake godine. Jedva čekam da odem na burek i ćevape.

Najesen Vas očekuje novi projekt.

- U septembru idem u Bugarsku gdje ću snimati dva holivudska filma sa čuvenim rediteljem Nikom Kesevitisom (Nick Cassavetes ) koji mi je kroz glumu postao dobar prijatelj. Prvi dio filma smo snimali u decembru prošle godine, a sada je došlo vrijeme na drugi i treći dio.

Problematična djevojka

O kakvoj ulozi je riječ?

- Radi se o ulozi problematične djevojke s mnogo tetovaža koja radi u tattoo shopu. Glumim s trenutno najpoznatijim mladim glumcima u Holivudu. Film se zove „Marked Men“ i izlazi početkom sljedeće godine.

Kakva je situacija u Holivudu, koliko je teško uspjeti ?

- U Holivudu je uvijek teško da se uspije, ali tajna je u tome da nikad nisam odustala i prestala vjerovati u sebe.

Kako je bilo raditi s Mirajem Grbićem?

- S Mirajem je bilo super družiti se i raditi na setu. On je pravi Sarajlija, voli da se zeza i jako je fin i profesionalan.

 Druženje sa slavnima

- U Los Anđelesu imam nekoliko prijatelja s naših prostora a i često se viđam sa poznanicima iz cijelog svijeta koje put navede u ovaj grad.

Eto, iako smo s Balkana, Miraja, Sergeja, Mirzu, Divca, Čolu i mnoge naše zvijezde sam upoznala baš u Los Anđelesu – rekla nam je Gudić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.