RAŠIN FETIŠ

Goca Tržan otkrila "prljavu" tajnu iz spavaće sobe

Goca je navela i da, iako mnogi misle da je liberalna, ona spada u tradicionalne žene

Goca Tržan. Instagram

Dž. H. M.

3.11.2023

Mom mužu su fetiš stopala - kao iz topa izjavila je pop zvijezda Goca Tržan, gostujući u jednoj emisiji.

Pjevačica je objasnila da joj ovaj fetiš njenog mlađeg supruga posebno prija jer otkriva da je on kao ženu posmatra na višem nivou:

Animalni muškarci

– Smatram da muškarci kojima su stopala fetiš nisu animalni muškarci i da žene doživljavaju na nekom višem nivou. To nisu oni muškarci koji balave na grudi ili zadnjicu, već obraćaju pažnju na stopala, a samim tim i na neke druge detalje – kaže pjevačica.

Goca je navela i da, iako mnogi misle da je liberalna, ona spada u tradicionalne žene, kod kojih se zna red u mnogo čemu.

– Vrhunska sam domaćica i ljubomorna sam samo na žene koje bolje kuhaju od mene. Nemam kućnu pomoćnicu, ali imam jednu ženu koja dolazi povremeno da mi pomogne. Mom muškarcu perem i slažem, ali ne peglam gaće – iskrena je Goca.

Popularna pjevačica, koja je posljednjih godina i uspješna voditeljica, navela je i da ne voli muškarce koji se pretjerano njeguju, pa je naglasila zašto se njen muž ne botoksira i bez čega ne može da zamisli dnevnu rutinu.

– Moj muž se ne botoksira, mlađi je od mene, pa ne mora da izgleda još mlađe. Radomir mora samo da ide u teretanu. Bez toga ne može i stalno me pita da li mu je opao tonus mišića – kroz smijeh je rekla pjevačica, kojoj je njen muž zgodan i ako mu tonus malo opadne.

Nisam svetica

Tržanova se dotakla i svoje kćerke Lene i objasnila da s njom ima otvoren odnos, ali da je sigurna da se nje kćerka ne stidi:

– Griješila sam u izboru muškaraca, prijatelja, saradnika… Svi smo griješili. Nisam svetica, ali nisam pravila kompromise zbog kojih bih se stidjela. Moje dijete ne spušta glavu zbog mene, a to mi je najvažnije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.