BH. TURNEJA

Goca Tržan trijumfirala u Mostaru, u subotu je na redu Tuzla: Sinoć se orila "Mostarska"

Pjevačica se u jednom trenutku spustila među publiku s kojom je pjevala i plesala u prvim redovima

Goca Tržan. Jakov Juras

20.10.2023

Goca Tržan na aktuelnoj bh. turneji niže trijumf za trijumfom! Nakon sarajevskog koncerta u Domu mladih kojeg je održala u junu, sinoćnjim koncertom u Mostaru nastavila je turneju.

 Koncert u Mostaru se održao u prepunom Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, a Goca je raspametila mnogobrojnu publiku i priredila im dvosatni muzički spektakl.

Duet s mladom pjevačicom iz Međugorja Darijom Ramljak

"Stoperka", "Gluve usne", "Žena za jednu noć", "Strašilo", "Zagrli", "Haljina"....sinoć su se je nizali su se hitovi iz svih razdoblja Gocine bogate tridesetogodišnje karijere, a razgaljena je publika koncert uglavnom provela na nogama, pjevajući u glas Gocine hitove.

Hit "1200" milja Goca je zapjevala u duetu s mladom pjevačicom iz Međugorja, Darijom Ramljak, a publici je priredila i posebno iznenađenje - zapjevala je iz sveg glasa i "Mostarsku", popularan hit Adnana Jakupovića.


Goca Tržan u Mostaru. Jakov Juras

S puno emocije, suza i smijeha i uz vrhunski scenski nastupa, Goca je ponovno pokazala zašto je miljenica publike u Bosni i Hercegovini.

Pjevačica se u jednom trenutku spustila među publiku s kojom je pjevala i plesala u prvim redovima, a gotovo sat vremena se nakon koncerta fotografirala s fanovima.

Evergreen "Zagrli" izmamio je suze i na Gocine obraze

Evergreen "Zagrli" izmamio je suze i na Gocine obraze, a nakon što je na bisu još jednom izvela "Stoperku", Goca je za kraj obećala publici da se vraća u Mostar čim prije.

Nakon Mostara, Goca Tržan nastavlja turneju u Tuzli, gdje će u subotu, 21. oktobra, pjevati u Bosanskom kulturnom centru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.