MUZIKA

Veliki povratak: Bila je domaćica i živjela s mačkom, a onda je svojim glasom oduševila Britaniju

Sebe smatra šampionom za sve one koji nemaju samopouzdanja da urade ono što žele

Bojl: Oduševila nastupom. Printscreen

Avaz.ba

8.1.2019

Pjevačica Suzan Bojl (Susan Boyle) vratila se na muzičku scenu nastupajući u "America's Got Talent: The Champions".

Domaćica iz Škotske, koja je postala svjetski poznata osvajanjem drugog mjesta u trećoj sezoni ovog muzičkog šoua, prvi put nakon devet godina vratila se na binu ovog takmičenja, a njen povratak nije bio ništa drugo nego inspirativan.

Suzan, koja je prošle godine napunila 57 godina, izabrala je da izvede pjesmu “Wild Horses”, koju je pjevala tokom svog prvog pojavljivanja na televiziji 2009. godine.

Samo želim reći da je apsolutna čast i zadovoljstvo što sjedim ovdje i što vas slušam. Vi imate anđeoski glas - rekla je Mel B, bivša članica grupe ''Spice Girls'' i članica žirija. 

- Ne mogu izdvojiti nijednog drugog takmičara koji je obilježio ovu sezonu osim tebe. Ti si onaj takmičar koji je napravio veliku razliku i apsolutno sam oduševljen što si ovdje - dodao je Sajmon Kauel (Simon Cowell), producent.

U kratkom intervjuu pred izlazak na scenu Suzan se prisjetila kako joj se publika smijala kada se pojavila u šouu i rekla da želi postati profesionalna pjevačica.

- Život mi se promijenio. Bila sam obična i živjela sam s mačkom. Prodala sam više od 20 miliona ploča i to je previše za mene - kroz smijeh je rekla Suzan.

Na pitanje smatra li sebe smatra šampionom, Britanka kaže: “Ja sam šampion za one koji nemaju samopouzdanja da urade to što žele, za one koji nemaju glas, za one koje drugi ne primjećuju.”

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.