SONGS OF SURRENDER

U2 su objavili stare pjesme u novom ruhu

Ovaj album rezultat je studijskih sesija iz protekle dvije godine

Songs Of Surrender. Twitter

E. T.

21.1.2023

"Songs Of Surrender" izdanje je sastavljeno od 40 najvećih pjesama iz kataloga planetarno poznate grupe U2, koje su ponovo snimljene i osmišljene u novom ruhu. To su sada najavili Island Records i Interscope (Universal Music Group).

Ovaj album rezultat je studijskih sesija iz protekle dvije godine, a u cijelosti će biti objavljen 17. ožujka. Otkrivena je i prva pjesma - "Pride (In The Name Of Love)", koja je u novom ruhu dostupna na svim glazbenim platformama.

"Songs Of Surrender" osmislio je i producirao gitarist grupe The Edge, a na njemu su uvrštene neke od najslavnijih pjesama iz više od 40 godina karijere benda, uključujući "With Or Without You", "One", "Beautiful Day", "Sunday Bloody Sunday" i "Invisible". Zahvaljujući glazbenoj reinterpretaciji i novim aranžmanima, pjesme će biti objavljene kao posve nove snimke, a u ponekima je došlo do izmjena i u tekstu.

- Muzika vam omogućuje da putujete kroz vrijeme, htjeli smo prenijeti svoje stare pjesme u današnje vrijeme i dati im “duh 21. stoljeća” - otkrio je The Edge.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.