ESTETIKA

Još jedan bizaran zahvat ljudskog Kena: Imao sam operaciju očiju, zbog koje ne mogu zatvoriti kapke

Avaz.ba

1.2.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+6

Britanska rijaliti zvijezda Rodrigo Alveš (Rodrigo Alves), kojeg je javnost zapamtila kao "ljudskog Kena", na sebi je uradio jubilarnu 70. operaciju, piše "Daily Mail".

To mu je treći put da je išao pod nož ovog mjeseca. Preoblikovao je kapke i oči kako bi imao "seksi pogled".

Rodrigo je najnoviju korekciju napravio u Iranu te se nada da će mu ova pomoći da postane pop zvijezda. Naime, Ken je na društvenim mrežama objavio da bi volio predstavljati San Marino na ovogodišnjoj Euroviziji u Izraelu, no čini se da mu se želja nije ostvarila jer Serhat (54) ide Tel Aviv. Ipak, Rodrigo će pjevati na otvorenju takmičenja.

Alveš bi uskoro mogao izdati pjesmu "Plastic World", a inspirirala ga je "Barbie Girl".

- Imao sam vrlo kontroverznu operaciju. Niko nema mačije oči, osim ako ih nisu korigirali da bi tako izgledali. Time oči izgledaju više seksi, budnije i, ako koristite šminku, možete pojačati vaš izgled još više. Hirurg mi je odsjekao dio kože i uklonio ga, a zatim spojio mišiće zajedno. Sada ne mogu zatvoriti oči i trebaju mi kapi da bih se oporavio - rekao je ljudski Ken nakon operacije.

Rodrigo se muči nakon ove estetske korekcije jer mu oči nikada nisu potpuno sklopljene. Ken će mijenjati, osim lica, i kompletnu garderobu i frizuru.

- Želim izgledati manje dosadno. Ne želim izgledati kao da imam 35 godina - kaže Rodrigo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.