DOBILA POZIV

Ava Karabatić mora na sud

Mora doći na ispitivanje 4. marta, a razlog pozivu je prekršaj Zakona o prebivalištu

Ava Karabatić. Facebook

L. S. R.

29.2.2024

Bivša rijaliti zvijezda Ava Karabatić (35) dobila je poziv na Općinski prekršajni sud u Splitu. Ava mora doći na ispitivanje 4. marta, a razlog pozivu je prekršaj Zakona o prebivalištu. Sud je pokrenuo hitni prekršajni postupak.

Kako navode u pozivu, Splićanka je dužna do pravomoćnog dovršetka postupka kao i do dovršetka postupka izvršenja odluke o prekršaju, odmah izvijestiti sud o promjeni adrese stanovanja ili namjeri da promijeni boravište.

- Okrivljenik je dužan osobno pristupiti ispitivanju ili dostaviti pisanu obranu. Ukoliko se okrivljenik ne odazove pozivu i ne opravda izostanak ili ako bude očito izbjegavao primitak poziva, sud će izdati dovedbeni nalog, s time da je okrivljenik dužan snositi troškove svojeg dovođenja i odgode ročišta. Ukoliko se okrivljenik ne odazove pozivu, a njegova prisutnost ispitivanje nisu potrebni i ne utječu na zakonito i pravilno donošenje presude, postupak će se provesti i donijeti presuda bez njegove nazočnosti. Okrivljenik može sudu dostaviti i pisanu obranu - obavijestila je krajem februara sutkinja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.