MARKO BOJKOVIĆ

Srbijanski MMA borac strahuje za život: "Ako mi se šta desi znat ćete svi ko je to uradio"

On je kazao da postoje indicije da mu neko sprema ubistvo

Bojković: Šokirao izjavom. Screenshot / Platforma X

R. K.

26.12.2023

Bojković je prije nekoliko dana bio u centru pažnje javnosti, kada je rekao da mu je neko upao u stan i tukao i davio žensku osobu koja je bila u stanu. Za to vrijeme Marko je bio na treningu.

Sada je srbijanski borac otkrio da postoje indicije da neko sprema njegovo ubistvo, a o detaljima kaže da će tek obavijestiti javnost.

- Ćao svima, dobio sam pouzdane informacije iz policijskih izvora da je moj život ozbiljno ugrožen i da čak postoji mogućnost da se sprema moja likvidacija. Ovo nije šala, moj pravni tim sprema detaljnu krivičnu prijavu i uskoro, kroz nekoliko dana će javnost biti obavještena o svemu kroz medije  kazao je Bojković na svom Instagramu.

- Znat će se tačno ko stoji iza toga, sve ostaje zabilježeno i ako se meni nešto desi, svi ćete znati tačno ko je to uradio. Uskoro ću čak objaviti i tačno ime i prezime čovjeka i vjerovatno svih ostalih koji stoje uz njega, tako da će biti velikih potresa i sada stvari jednostavno ne mogu da se vrate nazad. Ja sam prije svega borac i sportista i meni ovakve stvari nisu potrebne, ali da nešto bude jasno svima, neću sjediti mirno i čekati da neko ubije mene ili nekog mog bliskog i spreman sam na sve da bih zaštitio sebe i svoje - rekao je MMA borac Bojković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.